Varför

Finns ingen vettig anledningen att jag ska börja om med allt nytt. Inte en enda. Mina sex månader här finns ju redan. Missjosefine.wordpress.com.
Denna läggs ner....snart!

Tisdagen som kändes som en måndag

Livet är tillbaka i rullning. Tjejerna som har haft 2 veckors påsklov gick åter tillbaka till skolan och det var tyst och skönt hemma men något saknades. Ingen magsjuka kom inatt men än är det inte försent, det återstår att se men vi hoppas på det bästa och håller tummarna! Om inget oväntat dyker upp så väntas besök i Norsk/svenska sjömanskyrkan inne i Antwerpen imorgon, mysigt!
Klockan är mycket och jag borde sovit för länge sedan, sov dock längre imorse efter en jobbig natt och jag antar det i kombination med det vackra vädret gör att tröttheten inte är lika påtaglig. Who knows! Ska dock bara skicka iväg ett snabbt mejl sen blir det jag och Ipoden som dejtar kudden!

Kommer vi alla drabbas?

Fina måndag.
Väcktes vid 6 av ett ovanligt hulkande ifrån toaletten, sekunden efter jag hört står yngsta tjejen och berättar att M spyr. Eh. Jag vill jobba inom sjukvården, jag måste tåla att se människor spy, men jag gör det inte. Jag får panik, blir kallsvettig och börjar själv få jobiga kväljningar.
Dock tyckte hon att hon mådde bättre så vi gick ner, de fick sin flaska och så började helvete. Det var spya överallt, soffan, matta, hår och nattlinne. Bara torka torka torka och så har vi hållt på hela morgonen. Vid nio tiden somnade hon till och sov till strax före tio och nu är det inga som helst fel på henne, hon dricker och äter och är glad. Återstår väl att se om det var för lite mat igår men för mycket godsaker eller om den fruktade magsjukan är på väg att inta Zandvliet. Mår jag lite illa, hypokondriken Josefine?

En kväll i Antwerpen

Vänner till familjen har också en svensk Au pair, vi båda bor i halvsvenska familjer. K, som jag kallar henne, har reserverat en av de finaste väskorna som jag sett i mitt än ofashionabla liv. En Marc by Marc Jacobs som hon ska in och hämta i Antwerpen nu ikväll. Så. Klänningen åker på, i ett 25 gradigt varmt Belgien är annat otänkbart, håret får fixas och lite så kallat make up får åka på så tar vi nog en öl...eller två kanske.

Lite galen ibland

Jag är en tjej som är lite galen ibland, det kan jag erkänna. Lite spontan, en tjej som inte riktigt tänker igenom allt som borde tänkas igenom innan jag tar beslut. I november 2010 gjorde jag det igen. Det slutade med att jag packade mina väskor och sitter där jag sitter idag.
Jag hamnade i landet lagom. Landet där ölen kostar en fjärdedel än hemma, där friturer finns var 10:e meter, landet som är ungefär lika stort som småland men ändå klämer in närmare 11 miljoner invånare. Landet som är så litet men ändå uppdelat i två, landet med den svindyra chokladen.

Ja jag hamnade i Belgien. Fick för mig att jag skulle passa barn. 3 stycken.

RSS 2.0